Potrebujete pomoc? +421 915 232 662
Veľkoobchod AGRO TEAM, s.r.o
1 ks/bal

Pasca na myši domčeková

Drôtená pasca s pozinkovou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a ďalších malých hlodavcov. Má priemer 10cm.

Skladom 98 ks

5,75 4,79  bez DPH

-
+
Možnosti dopravy
Slovenská pošta
4.99 €
DPD Kuriér
2.99 €
Packeta výdajné miesta / Z-box
4.99 €
EAN: 8594021251838
Kód tovaru: 002489
Kategórie: ,
Váha produktu: 0.11 kg

Popis

Drôtená pasca s pozinkovanou povrchovou úpravou na odchyt živých myší a ďalších malých hlodavcov. Je vyrobená s pozinkovaného plechu a má priemer 10cm.

Predovšetkým ide o humánny odchyt hlodavcov, kedy je možné zviera opäť vypustiť späť do prírody, ďaleko od ľudských obydlí, kde nie je jeho prítomnosť žiadúca. Pasce je možné opakovane používať. Najčastejšie sa hodí na použitie v domácnostiach, domoch aj na chalupách, ale aj v maštaľiach a hospodárskych budovách, rôznych prevádzkach a výrobniach. Na jednu návnadu je možné do pasce chytiť aj niekoľko živých myší.

Návod na použitie:

Pascu otočíme spodnou stranou nahor a pootočíme (otvoríme) otáčavou časťou. Do otvoru vložíme nástrahu, obvykle niečo, čo sa bežne nevyskytuje v prirodzenom prostredí hlodavca (napr. syr, údenina, orechy a pod.). Potom pascu opäť uzavrieme a otočíme späť. Pascu umiestnime na miesto s výskytom hlodavcov, ale mimo dosahu detí a domácich zvierat. Všetku manipuláciu s pascou sa odporúča vykonávať pokiaľ možno v rukaviciach, aby nebol cítiť ľudský pach. Hlodavec ľahko vylezie po mriežke steny, pretiahne sa stredovým otvorom k návnade, ale späť sa proti trčiacim drôtikom už nedostane.

Pasca sa odporúča niekoľkokrát denne kontrolovať, aby v prípade odchytu zviera zbytočne netrpelo.

Platby kartou
Prezeráte si: Pasca na myši domčeková 5,75 4,79  bez DPH
Vybrať